Kosilo

mesna

 – konjska pašteta z ribezovo marmelado.

– koromačeva juha s posušenim pršutom.

– domači rezanci z ragujem pečenice in dimljenim ombolom.

 – muflonov filet mignon s črnim ohrovtom z bleki.

– viljamovka v malvaziji s pehtranovim sladoledom. 

 

morska

– dimljen brancin s koromačem.

 – ribiška močna juha.

– domači rezanci s pidoči, ingverjem in feferonom.

 – file morske spake s tartufom.

– viljamovka v malvaziji s pehtranovim sladoledom.

 

 vrtna

  – marinirana bučka z jurčkom in pestom bučnih semen.

 – korenčkova juha s kalčki in dimljeno skuto.

 – špinačni njoki z zeliščno omako.

– pečen mariniran tofu v sojini omaki s hrustljavim koromačom.

– Viljamovka v malvaziji s pehtranovim sladoledom.